Преди малко повече от час в Министерството на правосъдието (МП) 

...
Преди малко повече от час в Министерството на правосъдието (МП) 
Коментари Харесай

Йорданова: Максимално бързо МП изпраща в Дубай документите за разпит на Божков

Преди малко повече от час в Министерството на правораздаването (МП)  са получени документите на прокуратурата с искане за правна помощ към ОАЕ. Това сподели министърът на правораздаването в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция.

Тя посочи, че министерството прави фиктивен обзор на документите. Ако има неизясненост, прецизираме с сътрудниците, уточни Йорданова.

След това Министерство на правосъдието ще приготвят официално писмо към ОАЕ и препращат настояването с молба за реципрочност, изясни правосъдният министър и добави, че цялата процедура от страна на министерството ще се развие оптимално скоро.

По-рано през днешния ден прокуратурата изпрати до Министерството на правораздаването искане предприемачът Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да бъде разпитван посредством видеоконферентна връзка от Дубай. Това потвърдиха от институцията.

Разпитът е по така наречен дело за изнудване. По него като очевидци към този момент бяха разпитани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарът Севделина Арнаудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов.

Очаква се в понеделник показания да даде и министър председателят Кирил Петков.

Преди дни министърът на правораздаването заяви, че откакто получи документите, ведомството незабавно ще ги изпрати в Обединените арабски емирства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР